3etage - Fastighetsmäklare specialiserade på bostadsrätter 

Kvarnholmsgatan 8
2:a
Tågaborg
Genomgående 2:a med 2 uteplatser! Använd länken för att se visningsfilm från lägenheten! http://www.youtube.com/watch?v=KWDayRilpR8&feature=youtu.be.
Ett par trappsteg upp och utan insyn från gatan finner vi denna genomgående och mycket välplanerad tvåa på bra läge med både en balkong i soligt västerläge samt egen uteplats mot den välanlagda innergården!
DETALJERAD BESKRIVNING

Upplåtelseform: Bostadsrätt.
Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 68 m².
Antal trappor: 1 av 5, hiss finns.
Avgift: 4 010 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och Bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.
Planlösning: Innanför entrén är golvet belagt med ekparkett, vilket det också är genomgående i hela resten av bostaden! I hallen finns även plats för avhängning av ytterkläder på vänster hand.
Lägenhetens badrum nås direkt från hallen och detta är inrett med kaklade väggar samt klinkerbelagt golv. Som extra komfort finns här också golvvärme och resten av inredningen består av duschväggar, handfat, wc och bra tvättmöjligheter genom såväl tvättmaskin som torktumlare.
Vidare in i lägenheten från hallen kommer man till det trivsamma vardagsrummet som delvis är byggt i öppen planlösning med kök och den intilliggande matplatsen. Kök och vardagsrum delas av med en praktisk halvvägg som kan fungera lite som en bardisk eller praktisk avställningsyta. Köksutrustningen är i rostfritt från Electrolux bestående av kyl/frys, ugn, spishäll, mikro samt diskmaskin. Skåpsinredningen går i grå nyans med bänkskivor i massiv ek.
Från vardagsrum/matplats kommer man ut till den ena av lägenhetens två uteplatser, balkongen. Den har trädäck på golvet och här skiner solen från strax efter lunch fram till kvällen under sommaren.
Sovrummet ligger lugnt beläget in mot gården, här finns en rymlig klädkammare och härifrån har man utgång till lägenhetens andra uteplats, i markplan in mot den trevliga innergården. På uteplatsen har man sol från tidig morgon fram till lunch under sommaren.

Område.
Här bor du i en riktigt bra belägen förening där man har det mesta inom gångavstånd. T ex har man endast en kort promenad ner till centrum med sitt rika utbud av kultur, shopping, restauranger mm. Norra Hamnen med sitt folkliv finns också inom ett par minuters gång.
För det mer vardagliga utbudet av varor och tjänster ligger Stattena Centrum nära till hands med ett antal matvarubutiker samt två bankkontor.
Ekonomi: Lägenhetsnummer D14 (Kopia) i Brf Kvarnen, Helsingborg. Pris 1 395 000 kr eller högstbjudande. Avgift 4 010 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och Bostadsrättstillägget på hemförsäkringen. Andel i föreningen är 2,8615%. Bostadsrätten är pantsatt. Tillträde 2013-05-31.
Byggnad: Byggnadsår: 2007. Uppvärmning: Fjärrvärme.
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Internetanslutning: Bredband. Comhem. Nyligen har BRF Kvarnen anslutit sig till ComHems gruppavtal. Detta innebär att medlemmarna får en en kraftig rabatt gällande bredband och telefoni.
Uteplats: Stor balkong i väster för att njuta av eftermiddags och kvällssolen.
Från sovrummet nås anlagd uteplats i öster mot den trevliga innergården. Perfekt att avnjuta morgonkaffet på.
Bilplats: 29 garageplatser. Går att hyra för 800 kr/mån. Finns tillgängliga under huset.
Övriga utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum i källaren under huset. Det finns även en övernattningslägenhet.

Mycket trevlig innergård med bänkar, lekplats och grönska.
Bostadsrättsförening: Brf Kvarnen.
Allmänt om föreningen: Föreningen består av 32 lägenheter och 29 garageplatser

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.brfkvarnen.com.
Energideklaration: Energiprestanda 75 kWh/m² år.
ÖVRIGT

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.
Antal rum: 2
Boyta: 68 m²
Avgift: 4 010 kr
Pris: 1 395 000 kr /bud
STORA BILDER
VISNINGSFILM
LÅNELÖFTE
VISNINGAR
• 
Ring eller maila för att boka privat visning!.
ANSVARIG MÄKLARE


Andreas Schultz
Tel 042-3003034
Mobil 0735-179334
andreas@3etage.se
ASSISTERANDE MÄKLAREN


Markus Hansson
Tel 042-3003032
Mobil 0735-179332
markus@3etage.se
SKRIV UT  
Counter